Kroppsmålning

Tycker du att tatuerinar är snyggt?
Har du någon i den närhet som har en, eller fler, tatueringar?
Har du någonsin tänkt att du också skulle vilja ha en, eller fler?
Det är mycket man måste tänka på innan man skaffar en tatuering. Den kommer att sitta hela livet, med ingen chans att få bort den helt, för även om du tar bort en tatuering med laser kommer det att finnas en utbukting kvar i skinnet av hur lasern gick under huden och tog bort färgen som sitter där likt en fånge sitter i ett fängelse.
Du kanske har en historia bakom tatueringen du inte vill ha kvar, likt en människa du inte vill träffa, och varje gång du ser den tatueringen kommer du att påminnas av de tankarna.
Fast förstås, tatueringar kan vara riktigt snygga. Jag har själv tänkt att skaffa en på nedre ryggen som är en bild av en grupp kugghjul som arbetar - för att visa att utsidan bara är ett skal, och att det är på insidan som allt händer. Inte för att visa att man ska välja partner efter enbart insidan, eftersom är du inte sexuellt attraherad till din partner kommer ni inte att fungera i ett förhållande, hur mychet ni än vill, utan för att visa att jag själv föddes som kille i ett tjejskal.
Och så har jag ju alltid min tatuering på knät som jag fick för två tre år sedan.
Men, det, mina barn, är en helt annan historia!

Skolan är officiellt över!

Fast egentligen blev den det i onsdags. Vad ka man säga, jag är en lat människa. Inget frågetecken, niget utropstecken. Inget nytt, inget stort. Jag är bara lat. Ett konstaterande.

Så, skolan är över. Skönt, tycker många. Och visst, jag håller med de som tycker så, men i samma stund så är jag lite ledsen. Nu är det 10 långa veckor framför oss innan skolan börjar igen. Och inte är de bara långa, de är tråkiga också!

Jag gillar skolan. Tänker inte gå in mer på det, men jag gillar skolan. Och bra betyg fick jag också!


Och så kommer Legend of Zelda: Ocarina of Time Remake 3DS senare idag också. Aw yeah!

Jag ska få brev från Mexiko, USA och England.

Och jag ska skicka ett till Nyköping.

Från Níni i Mexiko ska jag få ett Assassin's Creed-halsband från ett convent som hon var på igår, ifrån USA och min kusin Olycia ska jag få en underbar Zelda-bok (och om ni inte känner mig; jag absolut älskar Legend of Zelda-serien) och från Harry och England får jag ett underbart handskrivet brev i kalligrafi.

Man kan väl säga att jag är otroligt glad just nu.

RSS 2.0